Blu-ray filmer

Gillar du också den grymma bild- och ljudkvalitén som medföljer när man kollar på blu-ray istället för gamla vanliga DVD-formatet? Filmen blir mycket mer verklig och intressant när man kollar på blu-ray.

Nedan hittar du olika sätt att köpa eller hyra blu-ray filmer på nätet.

Shopping4Net

Nackdelen med blu-ray film är att den är lite dyrare än DVD. Men inte på Shopping4Net. Där får du blu-ray filmer till riktigt låga priser. Dessutom kör de en hel del erbjudanden titt som tätt så kolla in Shopping4Net innan du köper blu-ray filmer nån annanstans.

Besök Shopping4Net.se. > >

LoveFilm

Vissa vill se om en film flera gånger om den är bra. Andra tycker det är tråkigt att se om filmer. Är du en av de senare så är LoveFilm företaget för dig som vill hyra hem blu-ray filmer till bra priser.  Just nu hyr du blu ray filmer till samma pris som DVD. Fantastiskt att den möjligheten finns!

Megastore

Megastore har ett stort utbud med blu-ray filmer. Priserna ligger på normal nivå. Megastore har en hel kategori full med blu-ray 3D filmer för dig som vill ta filmtittandet till en ny nivå.

Ginza

Ginza är en trogen gammal räv som funnits med på musik- och filmmarknaden länge nu. Hos Ginza kan man verkligen känna sig trygg när man handlar. Utbudet på blu-ray filmer är stort och de är snabba på att skicka hem filmerna.

Besök Ginza.se. > >

Discshop

Stort utbud av blu ray filmer till rimliga priser. Discshop kör ofta kampanjer på dvd- och blu-ray filmer så glöm inte bort att kolla här först. Just nu kör de “Blu-ray max 99:-“; här hittar du massor av populära blurayfilmer som säljs för 99 kr st. Discshop har dessutom en hel del Blu-rayfilmer i 3D.

Besök Discshop.se. > >

Comments are closed.